skip to Main Content
Officiel fanklub for Aalborg Håndbold

Invitation til julefrokost – i januar!

Hejsa,

Julen er meget nært forestående, og i Aalborg Håndbold Support synes vi derfor, at det er ved at være på tide at invitere til vores julefrokost. Vi går ud fra, at folk godt kan deltage nu på lørdag d. 24. december? Nej, vi gentager sidste juls succes med at afholde vores julefrokost i januar i forbindelse med herrelandsholdsslutrunden – i år EM i Serbien.

Derfor vil vi gerne invitere til julefrokost på O’Learys søndag. d. 15. januar kl. 17.30, hvor vi først vil nyde en god buffet og siden se Danmarks åbningskamp mod Slovakiet som spilles kl. 20.15. Julefrokosten gennemføres ved ca. 25 deltagere, og du bedes tilmelde dig senest d. 6. januar 2012 på info@aahs.dk eller på siden – find eventet i kalenderen og gå frem til januar.

Prisen for julefrokosten er 179 kr. eksk. drikkevarer, og buffeten vil blandt andet byde på:

BBQ Spareribs
Buffalo Hot Wings
US Roast

Råstegte kartofler
Coleslaw
Marineret kartoffelsalat

Lakse roulade
Caesar salat

Vi håber at se dig – sidste års julefrokost var rigtigt hyggelig!

 

Back To Top