skip to Main Content
Officiel fanklub for Aalborg Håndbold

Kampreferat: Skjern Håndbold – Aalborg Håndbold (17.12.2011)

D. 30. December 2009 og d. 17. December 2011. Hvad har disse dage til fælles?

De vil for altid stå som to fantastiske dage for os i Aalborg Håndbold Support. I 2009 slog vi KIF i Kolding med 12 mål, og i dag skrev d. 17. December 2011 sig ind i samme kapitel, idet vi slog Skjern med 11 mål (23-34) i dagens udekamp!

Kampen startede ganske lige, hvor begge hold skiftedes til at føre. Et straffekast, der skulle tages om, blev dog katalysatoren til en sand pragtkamp fra Ole Erevik! Efter at have raset sine frustrationer ud i de efterfølgende minutter, blev disse omdannet til en koncentreret og fantastisk præstation. Da vi tog en timeout ved 7-5 til Skjern (delvist for st berolige Ole), blev det vendepunktet for hele kampen. Den efterfølgende periode blev vundet 10-3, og da Tvedten lukkede 1. Halvleg til 10-15 kunne man se et fantastisk sammenhold og udbrud af forløsning hos spillerne og os fans…

… Forsvaret stod fantastisk og i angrebet havde vi mange løsninger, der alle førte til socringer. Pausen blev dog en nervøs affære, hvor hjemmeholdets fans dystede om at vinde en kagemand, og vi diskuterede, hvorvidt holdet kunne bevare overskuddet og koncentrationen fra første halvleg!

Vi spillede stort set halvlegens første 8 minutter en mand i underrtal, men alligevel kom Skjern aldrig tættere på end 2 mål ved 14-16. Erevik og vores forsvar stod ganske enkelt for stærtkt i dag! Bevægelse, aggresivitet og overblik tæmmede Skjerns mange skytter – deres eneste reelle trussel var Thomas Klitgaard på stregen, der stod for 8 af hjemmeholdets scoringer! Ham fik vi aldrig styr på…

… Alligevel blev det aldrig spændende, og midtvejs i 2. Halvleg gav Skjern reelt op, og det var blot et spørgsmål om sejrens størrelse. Efter en række pragtredninger fra Erevik, geniale indspil fra Larholm og ekstremt sikre scoringer fra Bagersted kunne vi glæde os over en 23-34 sejr. Ekstase brød ud på banen og tilskuerpladserne!

Back To Top