skip to Main Content
Officiel fanklub for Aalborg Håndbold

Kampreferat: Aalborg Håndbold – Lemvig-Thyborøn (10.12.2011)

Skuffelsen har lagt sig lidt, og vi kan kigge tilbage på lørdagens absurde nederlag på 36-38 mod Lemvig-Thyborøn Håndbold i Gigantium Arena. Tilbage står stadig et stort og lysende spørgsmål: Hvordan i alverden kunne det ende sådan??

Hvis vi ser på 1. halvleg, så var vi kun foran ved 3-2, og vi formåede ikke at udnytte en del flotte redninger fra Søren Pedersen i målet, idet vi brændte ALT for mange chancer i den anden ende. Vi gik til pausen bagud 14-15 oven på en halvleg, hvor de to dommere også var til konstant irritation for publikum, spillere og Robert Hedin. Det var til tider meget svært at forstå, at Lemvig-Thyborøn fik lov at spille så lange angreb!

I pausen burde fokus være rettet væk fra dommerne og på vores eget spil, der bestemt ikke var fantastisk i 1. halvleg. Selvom jeg er sikker på, at dette også har været temaet i pausen, og selvom vi kom foran (for 2. og sidste gang i kampen) ved 20-19 efter 40 minutter, så blev 2. halvleg en stor nedtur! Lemvig scorede 23 mål (!?!?!?) på én halvleg, og vi tabte derfor fuldt fortjent 36-38.

Normalt, når man scorer 36 mål, så vil man ofte vinde en håndboldkamp, men når man lukker 38 mål ind, så taber man med sikkerhed en håndboldkamp! Forsvaret skal lappes gevaldigt inden Skjern, BSV og Aarhus venter inden nytår – det er modstandere af en helt anden kaliber uden at sige noget ondt om Lemvig-Thyborøn, der spillede en fantastisk kamp i lørdags. Heldigvis ved vi, at forsvaret har topniveauet til at være blandt ligaens bedste. Et godt tegn på dette er, at lørdagens kamp kun var anden kamp i sæsonen, hvor vi lukkede mere end 30 mål ind.

Back To Top