skip to Main Content
Officiel fanklub for Aalborg Håndbold

Vigtig information om billetter til Final 4

Som de fleste af jer nok er klar over, så skal Final 4 i Nordea Cup spilles i Gigantium til februar – d. 4. og 5. februar for at være helt præcist. Vi møder Nordsjælland i vores semifinale, mens AG København og Ajax København støder sammen i den anden semifinale. Med tanker på, at det er 3 sjællandske hold udover os selv, så er det dybt imponerende, at Aalborg Håndbold og Aalborg Kommune er lykkedes med at få de afgørende kampe til Aalborg. Dette arbejder fortjener, at vi på lægterne viser os fra vores allerbedste side, så vi kan overbevise Danmark om, at Aalborg er Danmarks nye håndboldhovedstad!

 

Derfor vil vi opfordre alle Aalborg-fans til at købe billetter til samme område i hallen, så vi kan skabe en helt fantastisk stemning. Aalborg Håndbold Support vil – som sædvanligt – være placeret i Blok E på Cimber Sterling Tribunen (NORD-tribunen), hvorfra vi med trommer, sang og tifos (af en art) vil gøre vores til at skabe en fantastisk stemning. Når billetsalget åbner, vil vi derfor opfordre alle medlemmer af AHS til også at købe billetter i dette område!

 

Sammen er vi stærkest mod nye mål og større resultater!

Back To Top