skip to Main Content
Officiel fanklub for Aalborg Håndbold

Kampreferat: Aalborg Håndbold – Viborg HK (02.12.2011)

Vi fik vores revanche!

Så kort kan gårsdagens kamp såmænd beskrives, men hvis vi kigger lidt nærmere på den, så var vi sikkert mange, der fik nogle uhyggelige flashbacks i kampens første 10 minutter. Vi havde overhovedet ikke styr på Viborg i forsvaret, og der skulle næsten gå 8 minutter, før vi fik scoret kampens mål. For de, der var tilstede i Viborg Stadionhal til kampen der, kunne helt sikkert genkende nogle af frustrationerne… Oven i socringsproblemerne kom en skade til Ole Erevik, der måtte erstattes af en småskadet Søren Pedersen. Det så ikke lovende ud!

Men så skete der ellers noget. Jonas Larholm satte gang i scoringen til 1-4 og inden længe begyndte Søren P. at tage fra mellem stængerne og særligt Håvard Tvedten fandt masser af plads i Viborgs forsvar. Det blev udnyttet sublimt af nordmanden, der stod for halvdelen af vores første 14 mål. Efter vi kom foran kom sejren aldrig rigtigt i fare og kampen mistede langsomt sin intensitet, hvorfor 2. halvleg ikke kunne leve op til de sidste 20 minutter af 1. halvleg.

På tilskuerpladserne var der flot fremmøde og generelt god stemning kampen igennem! Tak for til alle fremmødte for at være med til dette!

I næste weekend venter Lemvig i Gigantium, og takterne skal blot fortsætte, så bliver det også 2 point!

Back To Top