skip to Main Content
Officiel fanklub for Aalborg Håndbold

Skift til Red Power, støt AaH og kom til EM!

Som du måske allerede har bemærket, så lancerede Aalborg Håndbold i fredags det nye koncept Red Power i samarbejde med hovedsponsor Nordjysk Elhandel. Kort sagt, så støtter du Aalborg Håndbold uden, at det koster dig en krone ved at skifte din elaftale til Red Power!

Når du skifter, så modtager du 2 billetter til en hjemmekamp og samtidig modtager klubben et engangsbeløb fra Nordjysk Elhandel. Vigtigst og mest interessant er det dog, at klubben modtager et løbende honorar for den mængde strøm du bruger fra Nordjysk Elhandel.

Det er måske ligegyldigt for dig, hvem der leverer dit strøm, men for Aalborg Håndbold og Nordjysk Elhandel er det ikke. I sidste ende bør det vel også betyde, at det ikke er ligegyldigt for os som fans, ikke sandt? Skift derfor allerede i dag og gør en aktiv indsats for at støtte Aalborg Håndbold i dag og i fremtiden! Klik her for at skifte til Red Power.

Som et særligt “tilbud” her i introduktionsperioden, så deltager ALLE, der skifter til Red Power inden 9. december 2011, i konkurrencen om en tur for to til mellemrunden i EM i Serbien (21.01-24.01.2012) inkl. fly og hotel.

Hvad venter du på? Skift til Red Power i dag og støt drengene fra dit eget hjem! :-)

Back To Top