skip to Main Content
Officiel fanklub for Aalborg Håndbold

Kampreferat: Aalborg Håndbold – Skanderborg

Ord som “episk” og “knusende” er blevet brugt af medierne, når de har skulle beskrive gårsdagens kamp mod Skanderborg i Gigantium. Der var da også ganske enkelt tale om klasseforskel på banen – især i 1. halvleg, hvor Skanderborg blev blæst ud af Gigantium og var bagud 21-8 (!?!) ved pausen efter en halvleg, hvor alt mere eller mindre gik op i en højere enhed. En fornøjelse at overvære.

I 2. halvleg led koncentrationen et knæk, men sejren kom aldrig i fare. Slutresultatet blev 31-19, og vi fik rig lejlighed til at se vores reserver få chancen OG gribe den! Således så vi scoringer fra både Rune Spliid, Simon Hald og ikke mindst Martin Larsen, der spillede store dele af kampen i Johan Jakobssons fravær. Simon Hald fik også rigeligt med chancer på trods af et noget overraskende comeback til vores ukrainske kæmpe Olexandr Shevelev, der på 3 dage havde formået at blive sin skade fri. En skade, der ellers skulle have holdt ham ude i en måned.

På banen blev det endnu en dag på kontoret, hvor første halvleg unægteligt har fyldt holdets selvtillidstank HELT op – fantastisk spil! Det skal der bygges videre på i næste weekend mod Mors-Thy, hvor vi desværre ikke arrangerer en bustur. Vi håber, at nogle af vores medlemmer alligevel finder vej til kampen og støtter op om drengene!

 

På lægterne var der godt gang i den – særligt kampens udvikling taget i betragtning. Der var sæsonrekord, og så var der premiere på “Den Hårde Kerne”, hvor Spar Nord har sponsoreret nye trommer samt trommeundervisning til os. Ligeledes har de sponsoreret skrallere og flag til endetribunen – de blev benyttet flittigt af de fremmødte samarbejdsklubber. Vi glæder os utroligt meget til at være med til at skabe en endnu bedre stemning i Gigantium med det nye udstyr – vi kunne i hvert fald allerede høre i går, at der kan komme god lyd ud af de nye trommer! Vi vil sige Spar Nord stort tak for tiltaget, og vi er helt klar til at indfri deres forventninger. Er I klar til at hjælpe os?

Back To Top