skip to Main Content
Officiel fanklub for Aalborg Håndbold

Kampreferat: BSV – Aalborg Håndbold (12.11.2011)

Hjemvendt fra årets udgave af “10.000 til Håndbold” må vi for andet år i træk se tilbage på et nederlag. Som Jan Larsen udtrykte det i bussen efter kampen, så kan man – med et smil på læben – ane et kompleks for os i Jyske Bank Boxen.

Dagens kamp blev kort sagt afgjort to steder: i målene og i bredden. Ole Erevik stod såmænd en okay kamp, men i BSV-målet stod først Nicklas Landin og siden Jannick Green på et meget højt niveau. De havde holdt de fleste hold fra fadet med den præstation! Bredden blev også udslagsgivende, hvor vi med den kendte skade til Johan Jakobsson og en nytilkommen skade til Olexandr Shevelev kom til at se lidt tynde ud. Sidstnævntes skade bliver naturligvis ikke mindre ærgelig af, at vi netop har udlejet Rene Antonsen. I den sammenhæng skal det dog siges, at blot 17-årige Simon Hald gjorde det ganske godt i dagens kamp alt taget i betragtning. I sidste ende betød vores manglende udskiftningsmuligheder dog, at vi løb tør for energi og ikke mindst idéer.

Der er dog stadig langt ned til det spil, vi så for halvanden måneds tid siden, og det er i hvert fald ikke et udebanenederlag mod BSV, der i sidste ende bliver afgørende for sæsonen. Ude mod vicemestrene vil altid være en svær kamp, og i dag blev altså ingen undtagelse.

 

På lægterne var der naturligvis tale om en noget anderledes oplevelse og udfodring. De tilrejsende Aalborg-fans gjorde sit til at skabe en god stemning, hvilket ikke altid var lige let med KIF- og Skjern-fans i blandt os. BSV vandt ikke meget ved at have flyttet deres hjemmebane fra Silkeborg – de var nok talmæssigt stærkest repræsenteret i hallen, men stemningsmæssigt var det ikke et lige så soleklart billede. Tak til alle fra Aalborg, der var med til at støtte drengene i dagens kamp! Der skal også lyde et stort tak til jer for at blive og overvære kampen mellem Skjern og Kolding. Det er måske ikke det sjoveste at skulle se to af sine ærkerivaler spille mod hinanden lige oven på et nederlag, men et arrangement som dette er afhængigt af dette!

Back To Top