skip to Main Content
Officiel fanklub for Aalborg Håndbold

Kampreferat: AG København – Aalborg Håndbold

Kære spillere i Aalborg Håndbold

24-25

24-25 stod der på måltavlen i Brøndbyhallen, da dagens kamp mod AG København var ovre. Aalborg Håndbold havde skrevet “dansk håndboldhistorie”, som TV2 skrev på deres hjemmeside!

Gennem en hel kamp havde vi ført over de forsvarende mestre, og vi havde med forbilledligt forsvarsspil sat blandt andet Mikkel Hansen helt ud af spillet.

Lige så vigtig en byggesten nederlaget i Viborg bør være, lige så vigtig bør denne være i bygningsværket Aalborg Håndbold. I dag fik opgaven 100% vilje, koncentration, passion og enggement, og resultatet var AG Københavns første nederlag på hjemmebane nogensinde. En fjer, der for evigt og altid vil være placeret i klubbens hat.

I Aalborg Håndbold Support var vi utroligt stolte over i dag at være til stede med 70 mand i hallen og med klassiske midler som klap, sang og råb formåede at skabe en stemning, der kunne høres gennem højtalerlarmen, der endnu engang lige havde fået et hakmere op. Vi havde ellers ikke fået hjælp fra blletkontoret, der havde placeret os så langt fra banen som muligt oppe under taget.

Nu er der en landskampspause inden næste store opgave venter i Herning til 10.000 til Håndbold mod BSV. Vi er på plads og spiller I som i dag,så bliver det en god dag på heden!

I dag skrev I historie, og vi er bag jer hele vejen, når vi går mod ny historieskrivning i dansk håndbolds nyeste kapitel: “Aalborg Håndbold”

Til slut skal der lyde et STORT tak til børnene fra Støvring Super Train – for søren da, I gav den gas!!

Back To Top