skip to Main Content
Officiel fanklub for Aalborg Håndbold

Kampreferat: Aalborg Håndbold – Aarhus Håndbold

Eufori – Dette ord var bedst passende på stemningen i Gigantium, da de 60 minutter af aftenens pokalkvartfinale mod Aarhus var færdigspillet. For første gang siden 16. september stod Aalborg Håndbold som vindere af en kamp, og så var vi oven i købet i Final 4 i Nordea Cup som følge af resultatet! Før det havde vi dog været vidne til et drama, der i den grad var en pokalkamp værdig!

Aalborg startede pragtfuldt i første halvleg og var hurtigt foran 6-3, men så begyndte tvivlen at dukke op. Tvivlen, der har kostet så mange point i den seneste periode. Tvivlen, der måtte elimineres, hvis vi ville videre i Nordea Cup. Da Aarhus i slutningen af første halvleg var foran med 4 mål og deres medrejsende fans overdøvede de 2400 fremmødte i Gigantium, så var stemningen meget trykket. Et godt comeback og en pausestilling på 13-15 efterlod dog os allesammen med en eller anden fornemmelse af, at spillerne ganske enkelt nægtede at tabe i aften!

2. halvleg blev én lang kamp om, hvem der skulle være foran med 1 eller 2 kasser. Flere gange var begge hold foran for så hurtigt at sætte føringen over styr. Jo længere vi kom mod 60:00, var det dog som, at vi på tribunerne var ved at gå i et med holdet på banen og sammen ville skabe det nødvendige resultat. Flere scoringer fik Gigantium, der ellers i flere perioder virkede lidt tynget af de seneste ugers resultater, til at eksplodere – heriblandt en herlig, kølig fløjscoring af Rune Spliid, der fik chancen i 2. halvleg på venstre fløj. I de sidste minutter var sejren næsten i hus, men naturligt nok kom den endelige forløsning først idet uret rundede 60:00. Sejren var i hus og tvivlen var blevet besejret!

STORT tak til alle, der var med til at bakke spillerne op i dag. Jeg har ingen tvivl om, at vi var med til at sikre sejren, hvilket følgende citat fra klubbens hjemmeside også beviser: “Og vores drenge blev igen båret frem af et helt fantastisk publikum i Gigantium Arena. Stor tak for det.” Dertil følger naturligvis et endnu større tillykke til holdet og alle omkring det – vi har hele tiden troet på jer, og vi både tror og håber, at dette blot var første sejr i en ny stor periode for holdet! Vi er i hvert fald allerede klar til at bakke jer op, når I på lørdag har endnu en svær opgave i Brøndby mod AG København.

Back To Top