skip to Main Content
Officiel fanklub for Aalborg Håndbold

Kampreferat: SønderjyskE – Aalborg Håndbold

Puha, det er efterhånden svært at finde ud af, hvad man skal skrive i kampreferaterne; der kommer flere og flere positive aspekter og facetter i spillet, og alligevel ser vi nok engang tilbage på et nederlag. Denne gang var det SønderjyskE, der trak det længste strå i dagens 27-26 nederlag i Sønederborg.

Første halveg var en fantastisk oplevelse: vi spillede hurtigt, afvekslende og effektivt og førte store dele af halvegen med 3 mål eller mere på trods af et hav af udvisninger, som følge af et hårdt spillende forsvar med Olexandr Shevelev i spidsen, som en brølstærk dørmand, der sjældent lod spillerne forbi uden en hilsen. Han ligner mere og mere den stærke forsvarsspiller, som vi længe har drømt om. Og så scorer han mål – 4 stk i dag!

I anden halveg gik det dog nok en gang galt, og selvom en konsekvent timeout fra Robert Hedin efter 6 min gav kortvarig kontrol igen, så virkede SønderjyskE gennem hele halvegen som holdet med overskud og momentum. I sidste ende betød det altså nok et nederlag i en fantastisk intents atmosfære, der klart overgik Trefor Arena i Kolding sidste lørdag. Stor ros til hjemmeholdets publikum herfra!

Første indtryk af Robert Hedin var ganske positivt. Han virkede til allerede at have bragt noget mere tempo, fantasi og glæde ind i angrebsspillet, og han var meget konsekvent med sine udskiftninger og timeouts. Vigtigst af alt, så virkede det til, at alle spillere allerede havde stor respekt for ham og hans dispositioner.

Vi er ved at være der, hvor der kun mangler den sidste tro på, at vi faktisk kan vinde, før vi vinder. Paradoksalt nok kommer denne tro kun ved at vinde. Lad os derfor alle gøre vores allerbedste til at sikre dette, når Aarhus gæster Gigantium på onsdag i Nordea Cup! En kvalifikation til Final 4 kunne være katalysatoren til en rigtig god periode, tror jeg.

ALLE mand i Gigantium!

Back To Top