skip to Main Content
Officiel fanklub for Aalborg Håndbold

Kampreferat: KIF Kolding – Aalborg Håndbold

Hmm, hvad skal man sige.. På mange måder var dagens opgør i Kolding en meget opløftende affære – vi kæmpede, udviste gejst og stod nogenlunde i forsvartet – særligt i lyset af Bagersteds skade inden kampen..

… Alligevel sidder vi nu i bussen på vej hjem og kan se tilbage på et bittert nederlag på 28-27 i en lidt skuffende kulisse i Kolding. Da hjemmeholdet havde timeout med 1,5 minut igen og førte med 2 mål, kunne man have hørt en knappenål falde – skuffende i en af landets ellers bedste kulisser. De 30 fremmødte AaH-fans var dog med til at vække hjemmepublikummet en gang imellem. Stort tak til alle fremmødte..

Bittert nederlag, men alt i alt en positiv oplevelse, der skal bygges videre på, når vi på lørdag besøger SønderjyskE i en ganske svær opgave!

Back To Top