skip to Main Content
Officiel fanklub for Aalborg Håndbold

Kampreferat: Aalborg Håndbold – Team Tvis Holstebro

Det går den rigtige vej!

Den uafgjorte kamp mod Team Tvis antydede så sandelig klar fremgang såvel spillemæssigt som attitudemæssigt, selvom vi til tider stadig så store mangler i den interne kommunikation, når presset øges mod os. Vi var dog foran i mange passager og serverede flere gange særdeles flotte angreb, hvor særligt Johan Jakobsson for alvor fik vist sit potentiale. Desværre blev vi også hentet mange gange undervejs, men hver gang formåede vi at kæmpe os tilbage! I kampene mod Viborg og Skive knækkede vi fuldstændig sammen i forbindelse med de to gange, vi blev hentet i kampene. Vi kom bagud og kampen var reelt slut. Mod Tvis var dette lige modsat! Det kunne vi godt være stolte over!

Vi kan ligeledes være stolte over kulissen i Gigantium, der – med de seneste to nederlag i tankerne – var godt besøgt med mere end 2100 tilskuere til en kamp, der samtidigt også var på live tv. Der var gang i angrebet og der var så sandeligt også godt gang i forsvaret flere gange – så meget, at en fuldstændigt overtændt Michael Damgaard følte trang til at hoppe ud til publikum og gestikulere voldsomt, da han satte en flot scoring ind i det sidste sekund af første halveg. Pinlig opførsel, men et tegn på, at vi gjorde et eller andet rigtigt..

Vi har et fælles ansvar om at følge op på dette resultat og allerede på lørdag starter vi med at tage 30 mand afsted til Kolding, hvor vi forhåbentligt kan hente en sejr over arvefjenden og vores tidligere træner.. Herefter følger en udekamp mod SønderjyskE, før AG København venter i Brøndbyhallen – en kamp, hvortil vi arrangerer bustur til en uhørt lav pris:

Medlemmer skal kun betale 250 kr. for busturen samt entrebillet, mens ikke-medlemmer skal betale 300 kr. Unge under 15 år skal kun betale 25 kr. for billet, hvorfor deres priser lyder på hhv. 175 kr. og 225 kr. Du kan stadig nå at komme med på busturen – bestil her.

 

Back To Top