skip to Main Content
Officiel fanklub for Aalborg Håndbold

Kampreferat: Aalborg Håndbold – Skive FH

“Det kan vel ikke blive værre?”

Det var spørgsmålet oven på kampen i Viborg.. Og nej, det kunne det ikke, men det blev desværre heller ikke meget bedre. Der var fremgang at spore viljemæssigt i store dele af kampen, men spillemæssigt var der stadig for meget splittelse og for mange aftaler, der tilsyneladende ikke blev overholdt – særligt i forsvaret. Skive kunne gang på gang løbe igennem forsvaret eller med simple kombinationer komme helt fri med først Erevik og siden Søren P, der begge var meget undskyldte i dag. Angrebsmæssigt var der også fremgang at spore i første halveg, hvor fløjene kom bedre med, og vi så et par power-mål skabt på ren og skær vilje. I 2. halveg forsvandt den offensive skarphed langsomt i takt med, at Skive formåede at holde føringen.

Nok var det endnu et skidt resultat, men lad os ikke male fanden på væggen endnu – det er stadig en ny holdsammensætning og denne uge har næppe været særlig nem at håndtere. Lad os i stedet stå endnu stærkere sammen og bakke op om drengene med fuld styrke – vores støtte er endnu vigtigere i modgangstider!

Derfor vil jeg gerne benytte lejligheden til at opfordre alle til at møde frem i Gigantium næste lørdag d. 8. oktober og give alt hvad man har i sig, når topholdet Team Tvis Holstebro kommer forbi! Derefter går vi 3 spændende udekampe mod KIF Kolding, SønderjyskE og AG København – vi arrangerer busture til Kolding og AGK, så tilmeld dig med det samme under punktet “Busture” her på siden og giv drengene din fulde støtte!

SAMMEN ER VI STÆRKEST – MOD NYE MÅL OG STØRRE RESULTATER!

Back To Top