skip to Main Content
Officiel fanklub for Aalborg Håndbold

Kampreferat: Viborg HK – Aalborg Håndbold

I stedet for at lave et egentligt kampreferat føles nedenstående mere passende. Den er adresseret til spillere, men er henvendt til os alle omkring Aalborg Håndbold:

Kære spillere i Aalborg Håndbold

29-23…

29-23 stod der på måltavlen, da uret i Viborg Hallen rundede de 60 minutter. Et ydmygende og pinligt nederlag var en realitet.

Disse cifre i sig selv får næppe nogen afgørende indflydelse på sæsonens udfald og alle hold kan have en off-day. MEN…

… Kampen kan og bør blive en vigtig byggesten i det stadigt spirende (og indtil videre fantastiske) projekt AALBORG HÅNDBOLD. Kampen bør nemlig for altid stå som en lærestreg om, at enhver kamp kræver 100 % vilje, passion, koncentration og engagement, samt at enhver modstander kræver og fortjener 100% respekt, hvad end de kommer til kampen uden nederlag eller uden sejre!

I Aalborg Håndbold Support havde vi på forhånd set kampen som en sikker sejr, da vi så et desillusioneret Viborg HK oven på en sæsonstart med 4 nederlag i 4 kampe. Jeg havde sågar spået en sejr på minimum 10 mål i min optakt til kampen. Efter kampen var det os, der havde fortjent at tabe med 10! Vi har fået en lærestreg og det har I forhåbentligt også, såfremt I på forhånd havde gjort samme eller lignende tanker.

På lørdag møder vi Skive i Gigantium. En kamp, der på papiret igen ligner en sikker sejr, men lad os nu gå ud og sætte modstanderne i 2. række og fokusere på at levere, hvad der kræves for at få og fortjene en sejr:

VILJE, PASSION, KONCENTRATION, ENGAGEMENT og RESPEKT!

Sammen er vi stærkere – mod nye mål og større resultater.

/Nicolai K. Andersen

På vegne af Aalborg Håndbold Support

Back To Top