skip to Main Content
Officiel fanklub for Aalborg Håndbold

10.000 til håndbold afholdes igen!

Lørdag d. 12. november gentages sidste års store succes “10.000 til Håndbold” i Jyske Bank Boxen, når vi gæster BSV og Kolding gæster Skjern. Jyllands fire største klubber samles til årets største håndbolddag på dansk jord, og vi er naturligvis allerede ved at planlægge aktiviteter i Aalborg Håndbold Support.

Øverst på dagsordenen er dog bestilling af billetter. Billetsalget starter i morgen, onsdag d. 21. september, kl. 16.00, men allerede nu giver vi dig mulighed for at bestille billet til arrangementet. Du kan bestille billetter via linket i den til medlemmerne af fanklubben fremsendte e-mail. Når du kommer ind i billetsystemet, er det markeret, hvor Aalborg Håndbold-hjørnet er (øverst til venstre).

I Aalborg Håndbold Support vil vi bestille billetter til de nedre rækker i blok L4, hvor billetprisen er 350 kr. Ønsker du billet hertil, så anbefaler vi at bestille billet så hurtigt som muligt, da vi ikke kan garantere pladser til dette område.

Der kommer information ud om bustur til/fra Herning hurtigst muligt. Husk at du denne gang SELV skal købe billet – det kan du IKKE gøre gennem fanklubben til dette arrangement. Vi arrangerer kun bus.

Kom og vær med til at fejre håndbolden til dette helt fantastiske arrangement!

Back To Top