skip to Main Content
Officiel fanklub for Aalborg Håndbold

Hurtigt tilbage på sporet med sikker sejr!

Vi nævnte det allerede onsdag aften, at vi med aftenens kamp mod Aarhus fik en fantastisk mulighed for lynhurtigt at lægge Skjern-nederlaget bag os. Denne chance lod drengene ikke passere, idet de sikrede en god sejr på 38-30! Kristian Kjelling gjorde sig igen bemærket med 8 kasser, ligesom landsmændene Ole Erevik og Håvard Tvedten bestemt også var blandt profilerne i dag. Særligt dejligt var det at se Håvard blive sat i scene et par gange og levere den træfsikkerhed, vi med rette har forventet. Hvis vi for alvor får ham med i vores spil, så får vi en ny streng at spille på!

Næste opgave er om en uge i Viborg, hvor vi drager små 20 AHS-fans afsted for at sikre den 4. sejr ud af 5 mulige. Det bliver ikke let, og både vi og spillerne skal være på mærkerne fra første fløjt, hvis ikke vi nok engang skal komme i problemer i Viborg. Det bliver samtidigt et sjovt opgør for Jakob Vestergaard, der er tilbage i den hal, hvor han vandt ALT med Viborgs damer. Nu vil vi sørge for, at han fortsætter med at vinde, når han er i denne hal :-)

Tak til Aalborg Håndbold for flot støtte

De tilstedeværende ved aftenens efterfest kunne se Jan Larsen takke os for vores arbejde generelt og særligt med produktionen af vores store banner. Denne ros deler vi naturligvis med alle vores medlemmer, da der jo ganske simpelt ikke var nogen supportklub uden jer. Samtidig havde Jan Larsen arrangeret en live trøjeauktion af 4 spillertrøjer, hvor al indtjening gik direkte til os. Vi er enormt glade for det beløb, vi har modtaget i denne sammenhæng og sender en stor tak til Jan og hele klubben for dette initiativ.

Vi arbejder allerede på at benytte pengene på den bedst tænkelige måde for os, for jer og for spillerne. Mere info om dette følger snarest. Så hold øje med hjemmesiden og din mail…

God weekend!

Back To Top