skip to Main Content
Officiel fanklub for Aalborg Håndbold

Knebent nederlag i hård kamp

Så holdte det ikke længere – sæsonens første nederlag kom i aftenens kamp mod Skjern i Gigantium Arena. Det var et af de nederlag, der gør rigtigt ondt. En ekstremt tæt kamp, en brændt 100 % chance i sidste minut, mål imod sig få sekunder før tid og nogle irriterende dommerkendelser – det var nogle af de ingredienser, der var mixet sammen i aftenens kamp.

Kristian Kjelling var særligt i topform og takket være hans 13 mål var vi længe foran med 1-2 mål – faktisk var vi foran med 3 eller 4 i starten af 2. halveg. Herefter blev kampen ufatteligt tæt igen og et par tvivlsomme kendelser (særligt i forbindelse med passivt spil) samt vores manglende evne til at bryde Skjerns aggresive, offensive forsvar blev afgørende for at vi måtte forlade kampen med 0 point.

Heldigvis har vi en oplagt mulighed for at komme i gang igen allerede på fredag, når Aarhus Håndbold tropper op i Gigantium Arena. Vi vil gerne opfordre alle om at møde op til denne kamp og give den hele armen, så vi kan skabe et sandt inferno af stemning i Gigantium, så vi sammen med spillerne straks kommer tilbage på sporet!

Tusind tak for støtten til vores indsamling

Som de fleste i hallen i aften nok bemærkede, så samlede vi ind til vores TIFO-produktion, og vi har lavet en foreløbig optælling og er helt utroligt glade for at kunne fortælle, at vi har samlet mere end 2500 kr. ind! Vi vil gerne sige et stort tak til alle, der gav et bidrag – TUSIND TAK!

Til info kan vi også sige, at vi fremover til hver kamp vil have én indsamlingsbøtte stående ved vores “salgsbod” i hallen, hvor man kan donere småpenge, byttepenge eller andre penge, man synes, at vi skal have. Alle penge, der samles ind her, vil være øremærket TIFO-produktion.

 

Vi ses på fredag!

Back To Top