skip to Main Content
Officiel fanklub for Aalborg Håndbold

God sæsonstart i ligaen!

Onsdag d. 7. september 2011 vil for altid være en historisk dag i nordjyllandsk sportshistorie – landsdelens nye håndboldflagskib Aalborg Håndbold spillede sin første ligakamp under eget navn, logo og administration. Kampen mod Nordsjælland var skam også en ganske værdig kamp til netop dette formål med tanke på flere ting:

  • Omend kampen var ganske fyldt med misforståelser, forkerte beslutninger og spænding, så er dette forventeligt for sæsonens første kamp. Faktisk så vi flere gode takter; Bagersted virkede ekstremt stærk på stregen såvel defensivt som offensivt, Kjelling fortsatte skudformen fra GOG, Johan Jakobsson spillede sig ind på holdet med en særligt stærk 1. halveg og Ole Erevik stod nok en god kamp og er allerede godt i gang med at få samtlige fans i Gigantium til at glemme alt om en fortid hos KIF – han bliver en elsket mand i Aalborg! Med tanke på, at Nordsjælland voldte os enorme problemer sidste sæson, så var resultatet på 30-25 bestemt også rigtig godt. På banen var der altså intet at klage over!
  • Det samme kan siges på lægterne, hvor alle også var ganske godt med og bestemt virkede opsatte på at gøre Gigantium til et uindtageligt fort fra sæsonens allerførste kamp af! Det lover godt for stemningen i resten af sæsonen!
  • Endeligt kunne vi også med stolthed præsentere vores bidrag til historieskrivningen; det største banner, vi endnu har produceret! Ganske udokumenteret kalder vi det Danmarks største håndmalede håndboldTIFO :-) Banneret blev vel modtaget af såvel tilskuere som spillere og administration i Aalborg Håndbold. Tak for alle de pæne ord, vi fik i går!

 

Banneret har været vores helt store sommerprojekt foruden de mange ændringer i forbindelse med skiftet fra AaB Håndbold til Aalborg Håndbold. Læs mere om banneret her.

Vi håber, at I var lige så tilfredse med sæsonstarten, som vi var! Tilbage er der vist kun at sige: vi ses på onsdag til en ny spændende kamp i Gigantium mod Skjern :-)

Back To Top