skip to Main Content
Officiel fanklub for Aalborg Håndbold

Pre-season opfølgning

I torsdags afholdt Aalborg Håndbold et pre-season arrangement i forbindelse med den første og sidste træningskamp i Gigantium Arena mod BSV – en kamp, der blev tabt 30-27 efter en fantastisk 1. halveg og en skuffende 2. halveg fra hjemmeholdet. I forbindelse med pre-season arrangementet afholdt vi en konkurrence om 4×1 bustur til udekampen mod Kolding IF d. 15. oktober. Konkurrencen viste sig ganske svær og udfordrede såvel gamle som nye medlemmer.

Der skulle trækkes 4 vindere – 2 “gamle” medlemmer af fanklubben og 2, der tilmeldte sig til arrangementet. Selvom vi modtog mange tilmeldinger, så havde ingen nye medlemmer desværre alle 4 svar rigtige. Derfor blev det kun til vindere blandt vores “gamle” medlemmer – der skal lyde et stort tillykke til Hanne Nielsen og Kjeld Kristensen, der begge er blevet kontaktet. Arrangementet var en stor succes, og vi kan nu med glæde sige, at vi er mere end 150 medlemmer af fanklubben!

Sæsonens udebaneture skudt i gang
Dagen efter BSV-kampen – i fredags – tog vi så hul på årets busturssæson, da 15 AHS-medlemmer drog til Flensborg for at se den allersidste træningskamp mod SG Flensburg-Handewitt – turen var fantastisk, mens kampen mindede meget om den aftenen forinden; Aalborg Håndbold spillede én god halveg og én dårlig, hvilket resulterede i et klart nederlag på 38-30. På onsdag drager en lille flok til Gudme for at sende drengene videre i Nordea Cup mod GOG, hvorefter sæsonen for alvor skydes i gang!

Vi er klar med efterårssæsonens første busture, der nu kan ses på vores hjemmeside www.aahs.dk. Vi introducerer i den sammenhæng også et nyt busturskoncept, hvor vi arbejder med 3 typer af busture:

Minibus med plads til 9 personer
Minibus med plads til 18 personer
Stor bus med plads til 25+ personer

På forhånd vil vi melde ud, hvilken bustur vi som udgangspunkt arrangerer. I den sammenhæng indføres et ventelistesystem, der sikrer, at så mange som muligt kommer med på en bustur. For at illustrere dette følger her et eksempel:

Bustur til Lemvig – vi har på forhånd planlagt en minibus med plads til 9 personer. I dette tilfælde vil de første 9, der tilmelder sig, være sikret en plads på turen. Nummer 10-17 vil komme på venteliste og være “først i køen”, hvis en af de første 9 ikke ønsker at køre afsted i den mindste bus. Bliver vi 18 tilmeldte, så ændres turen til næste størrelse og nummer 19-24 kommer nu på venteliste, indtil vi evt. bliver 25 tilmeldte.

Du kan allerede ved tilmelding kan gøre os opmærksom på, hvilke typer bus du ønsker at køre i og omvendt.

Back To Top