skip to Main Content
Officiel fanklub for Aalborg Håndbold

Kom med AHS til træningskamp i Flensburg

Aalborg Håndbold er for nyligt annonceret, at de fredag d. 26/8 spiller træningskamp på udebane i Flensburg mod danskerklubben af samme navn. Vi føler i AHS, at en tur til Campushalle vægter højere end en tur til Fyn, og har derfor besluttet at arrangere en bustur ned over grænsen.

FAKTA OM TUREN:

Afgang Gigantium kl. 12.00
Kampstart: kl. 19.00
Hjemkomst Gigantium ca. kl. 02.00

Pris: 350,00 incl. billet
Pris ikke-medlem: 400 kr.

Sidste tilmelding frist er den 18. august 22. august

Der bliver 1½ times pause ved Fleggaard til indkøb og evt. spisning men du har også mulighed for at bestille sandwich til turen.

Der kan bestilles sandwich med skinke/ost, kylling/bacon, tunsalat. Priserne er 25 kr. standard lyst/grov eller 40 kr stor i lyst/ grov. Bestilling af sandwich laves sammen med tilmelding til turen.

Vi håber, at så mange som muligt har mulighed for at deltage på turen, og give Aalborg Håndbold den bedst mulige forberedelse på den kommende sæson.

Såfremt der er nogle, som ønsker at komme med til 8-dels finalen i pokalturneringen mod GOG d. 31/8, så skriv en mail til os. Hvis der er nok interesserede, arrangerer vi naturligvis også en tur til denne kamp, evt. med samkørsel.

BEMÆRK !!! Som noget nyt skal du tilmelde dig her via hjemmesiden! Klik på “BUSTURE” i topmenuen, så kommer turen frem, hvor du kan tilmelde dig

Back To Top