skip to Main Content
Officiel fanklub for Aalborg Håndbold

Referat af generalforsamling online

Først og fremmest – 1000 tak for det rigtig flotte fremmøde til generalforsamlingen i fredags. Det er fantastisk, at så mange af jer ville bruge jeres fredag på det, og viser fortsat interesse for fanklubben! Tak!

Referatet fra generalforsamlingen er lagt online nu. Du kan finde det her: http://aahs.dk/om-fanklubben/referater/ordinaer-generalforsamling-d-01072011/. Kort fortalt, så blev formand Tina Østergaard samt menige medlemmer Nicolai Andersen og Anders Eiler alle tre genvalgt, og de forslag bestyrelsen stillede ifm. vedtægtsændringer blev i første omgang godkendt.

Alt i alt en hyggelig aften, hvor vi også fik klaret alt det “praktiske”.

ps. husk at opskriften til den fantastiske taco-tærte ligger i vores nye forum (find det via menuen i toppen).

Back To Top