skip to Main Content
Officiel fanklub for Aalborg Håndbold

Velkommen til Aalborg Håndbold Support

Udover nye vedtægter, nyt navn og ændring af alt, hvad der hed AaB Håndbold til Aalborg Håndbold, har vi her i fanklubben henover den seneste tid arbejdet utrolig hårdt på, at kunne præsentere dette: Vores nye navn, logo og hjemmeside!

Jeg vil gerne bruge denne første blog på at fortælle lidt om både navn, logo og hjemmeside.

 

Nyt navn: Aalborg Håndbold Support
Navnet kræver i virkeligheden ikke yderligere introduktion. Vi holder med Aalborg Håndbold, og derfor hedder vi Aalborg Håndbold Support.

 

Nyt logo
Sammen med det nye navn, har vi fået nyt logo. Logoet kan du se øverst til venstre på vores side – skjoldet. Vores nye logo er baseret på et skjold samt navnet som bærende elementer. Kerneværdierne for logoet er maskulinitet samt tilknytningsforholdet til Aalborg. Læs mere om hvorfor vores nye logo ser ud som det gør, under “Om Fanklubben” -> “Om vores logo”.

 

Ny hjemmeside
Endelig har vi fået ny hjemmeside – det var vist også en smule tiltrængt. Designet på siden er valgt til at matche Aalborg Håndbold’s røde, hvide og sorte farver. Derudover har vi fokuseret på, at det skal være nemt at finde rundt og behageligt at anvende siden.

Vi har også tilføjet en masse ny funktionalitet til vores hjemmeside. Det er vores tanke, at dette ikke blot skal være et samlingssted for medlemmer af Aalborg Håndbold Support, men alle håndboldfans i Danmark generelt. Derfor har vi lavet følgende tiltag:

  • Alle interesserede, medlem som ikke-medlem af fanklubben, kan oprette sig en bruger på siden.
  • Alle medlemmer bliver automatisk oprettet på hjemmesiden.
  • Mulighed for at kommentere blogs (kræver login)
  • Deltage i debatten i vores nye FORUM (kræver login)
  • Som medlem af fanklubben er der et lukket ekstra-afsnit af forum, kun til medlemmer.

 

Til medlemmerne af fanklubben, kan vi derudover nu også tilbyde:

  • Lækker ny kalender over fremtidige arrangementer og udebane-ture
  • Online tilmelding til arrangementer og online betaling

 

Vi har lagt rigtig mange timer i denne nye hjemmeside, og håber I tager godt imod den! Vi glæder os til, at der kommer “gang i siden”, og den bliver benyttet.

Back To Top